MFD

Preses relīzes

MFD Labdarības programmai «Palīdzi» – 7 gadi!


Jau kopš 2008. gada 1. oktobra MFD Veselības grupa īsteno labdarības programmu «Palīdzi», kuras mērķis ir sniegt kvalitatīvu medicīnisko palīdzību sociāli maznodrošinātajiem pensionāriem, invalīdiem un bērniem.

7 gadu laikā labdarības ietvaros palīdzība tika sniegta jau 1306 sociāli maznodrošinātajiem iedzīvotājiem par kopējo summu 21 586 EUR. Lielākā ziedojumu daļa tika atvēlēta pacienta iemaksas segšanai, ārstu-speciālistu konsultācijām un mājas vizītēm. Pārsvarā palīdzību saņem maznodrošinātie pensionāri vecumā virs 70 gadi, kuriem medicīniskā palīdzība ir īpaši svarīga.

Palīdzības sniegšana ir iespējama, pateicoties gan fizisko, gan juridisko personu ziedojumiem. Šo 7 gadu laikā finansiālo palīdzību snieguši daži uzņēmumi un tūkstošiem anonīmu ziedotāju. Katra summa ir nenovērtējams ieguldījums, par ko MFD Veselības grupa no sirds pateicas visiem programmas dalībniekiem.

Sākot ar 2011. gadu, ziedojumu veikšana kļuva iespējama arī ar ziedojumu kastīšu palīdzību, kas atrodas visās MFD Veselības grupas filiālēs Rīgā: Veselības centros «Dziedniecība», «Pārdaugava», «Iļģuciems» un «Možums-1», doktorātos «Aglonas», «Maskavas», «Mežciems», «Ziepniekkalns», zobārstniecības klīnikās «NovaDent» un «ASTRA dent», kā arī MFD diagnostikā F. Sadovņikova ielā 20 un Rušonu ielā 15. Nauda no ikvienas ziedojumu kastes regulāri tiek ieskaitīta labdarības kontā.

MFD Veselības grupas administrācija savā vārdā un palīdzību saņēmušo personu vārdā pateicas ikvienam, kas ir izrādījuši līdzcietību un palīdzējuši, veicot ziedojumus, un joprojām turpina to darīt. Iespējams, tieši Jūsu ziedojums izglābs kādam dzīvību!

Ar labdarības programmas detalizētu darbības atskaiti un papildu informāciju aicinām iepazīties mājas lapā: help.mfd.lv

 


 MFD Veselības grupa sāka savu darbību vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā divi simti tūkstošiem pacientu dažādās vietās visā Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.


web izstrāde, interneta veikalu izstrāde un seo web hostings, .net hostings, serveru noma
Top.LV